Kontaminació Akústika

kontaweb

Kontaminació Akústika naix a Biar l’estiu de 2008 de la mà de dos amics, Picot i Carpanta, molta il·lusió i una cotxera. Amb un baix i una bateria no era suficient, així que apareixen els germans Poveda a les guitarres. Després d’algunes proves durant els primers mesos apareix l’oportunitat de presentar en societat el projecte i és aleshores quan apareix Botija al trombó, Parra a la multipercussió, Pau a la dolçaina i Carlos a les tecles. Setmanes abans del concert, entren en escena els dos forasters del grup, Pep a la trompeta des de Novelda i Albert amb la veu des d’Ibi.

Els concerts es van anar succeint per tota la comarca de l’Alcoià, amb alguna visita per la Marina i el Vinalopó. El 2010 s’enregistra la maqueta I això per què? En què s’inclouen els cinc primers temes del grup. Amb aquestes cançons i alguna més que va nàixer pel camí es completa una trentena de concerts. Amb tot Ernest entra a tocar el trombó.

Quan tot semblava encaminat per continuar evolucionant els problemes ameren el grup amb una successió de canvis a les tecles i membres que han de marxar. Kontaminació Akústika queda en standby durant un any.

Malgrat això, després de fer multitud de concerts amb el seu primer disc “Vestits amb paraules noves”, Kontaminació Akústika arribarà al GanxoRock 2017 per presentar-nos “Voraviu.

fb_icon_325x325twitterweb

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s