Vadebo

vadeboweb

VaDeBo és música i lluita. Es va formar a la ciutat de València a l’estiu del 2013 amb la intenció d’omplir un buit que els seus components tenien, tots antics membres d’altres bandes de la ciutat i d’algunes encara en funcionament.

Aquest projecte tracta mitjançant ritmes de la música combativa (ska, reggae, hip hop, punk rock, …), projectar l’energia que els seus membres donen en cada vers, en cada cançó i en cada concert. Una experiència divertida i alegre, sense perdre de vista el compromís social que els defineix com a banda.

fb_icon_325x325twitterweb

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s