Aclariment menors d’edat

MENORS DE 14 ANYS

Els assistents al festival menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats del pare/mare o tutor/a i signar l’autorització per poder entrar al recinte del concert. Portaran la polsera identificativa de color blau.

 

Descarrega l’autorització ací

 

ENTRE 14 I 15 ANYS

Els assistents al festival que tinguen entre 14 i 15 anys hauran d’omplir l’autorització signada pel pare/mare o tutor/a per entrar al recinte del concert. No caldrà que vagen acompanyats per cap major d’edat. Portaran la polsera identificativa de color blau.

 

Descarrega l’autorització ací

 

ENTRE 16 I 17 ANYS

Els assistents al festival que tinguen entre 16 i 17 anys podran entrar al recinte del concert sense cap autorització però no podran consumir begudes alcohòliques. Portaran la polsera identificativa de color blau.

Anuncis

4 thoughts on “Aclariment menors d’edat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s