Aclariment menors d’edat

MENORS DE 14 ANYS

Els assistents al festival menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats del pare/mare o tutor/a i signar l’autorització per poder entrar al recinte del concert. Portaran la polsera identificativa de color blau.

Descarrega l’autorització ací

ENTRE 14 I 15 ANYS

Els assistents al festival que tinguen entre 14 i 15 anys hauran d’omplir l’autorització signada pel pare/mare o tutor/a per entrar al recinte del concert. No caldrà que vagen acompanyats per cap major d’edat. Portaran la polsera identificativa de color blau.

Descarrega l’autorització ací

ENTRE 16 I 17 ANYS

Els assistents al festival que tinguen entre 16 i 17 anys podran entrar al recinte del concert sense cap autorització però no podran consumir begudes alcohòliques. Portaran la polsera identificativa de color blau.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s