Qui som?

02-el-ganxo-blanc-copia

El Col·lectiu Cultural “El Ganxo” de Benigànim som un grup de joves que promovem l’estudi i conservació del nostre patrimoni, conèixer, conservar i millorar els espais naturals del nostre entorn, fomentem els valors ecològics i de sostenibilitat i també promovem activitats socio-culturals.
Durant tot l’any fem activitats per oferir una programació cultural de qualitat a Benigànim. Entre elles, cal destacar la commemoració del 25 d’Abril, el 9 d’Octubre, la participació en la Mostra d’Artesans així com presentacions de discos, documentals, llibres i debats, entre moltes altres.
Aquest col·lectiu treballa des de l’any 1995 per defensar la nostra cultura, llengua i patrimoni. Enguany celebrarem la VI edició del #GanxoRock, que portarà als grups més importants de la música del nostre país a Benigànim, el proper 3 d’agost.
Voleu més informació sobre tot allò que fem? Podeu entrar en la nostra web: www.ccelganxo.wordpress.com i allà trobareu tota la informació sobre el nostre col·lectiu.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s