Atzembla

0006701452_10

Atzembla és un jove grup de punk/rock de l’Horta Nord (València) que naix el 2008 arran la inquietud d’uns quants amics. El 2010 la banda enregistra el seu primer disc de llarga durada “Arrels” (autoeditat), amb el qual donen els seus primers passos pels escenaris del País Valencià. “El teu viatge” (2012 – autoeditat) és el segon treball del grup i compta amb Miquel Gironés (Obrint Pas) com a productor, amb el qual es consolida al panorama musical i demostra tant un estil més contundent a les seues cançons com unes lletres més compromeses. Amb “El teu viatge”, el grup actua a festivals com el Feslloch, Festivern, Aplec dels Ports, Concert de Falles, etc., i també amplien les seues fronteres fent concerts arreu de la geografia de l’estat: Catalunya, País Basc, Galícia, Aragó, Andalusia, i fins i tot eixint al País Basc francés. Atzembla ha actuat junt a grups de renom com Boikot, Obrint Pas, Riot Propaganda, La Gossa Sorda, Narco, Esne Beltza, Aspencat i Los de Marras.

Actualment Atzembla es troba en procés de producció d’un tercer disc que presentaran el següent any.

 

webtwitterfb_icon_325x325

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s